Debree Icon

Case

Residentie The Waves

Oostende

In opdracht van vastgoedgroep Degroote realiseren wij de elektriciteitswerken van dit grote project met 420 appartementen en bijhorend ondergronds garagepark te Oostende met prachtig uitzicht op de Wellington Golf Course en ligging aan de Troonstraat vlak bij de zee.

 

Voor ontwerp, kabelberekening, trajectbepaling en algemene technische ondersteuning kan de bouwheer op ons advies rekenen en zorgen we voor een feilloze uitvoering. De voorbereiding, uitwerking, coördinatie en afwerking van dit project waarbij men gebruikmaakt van de allernieuwste technieken vergt een doorgedreven inzet en optimale samenwerking met alle betrokken aannemers. Electro Debree zet alles in om deze samenwerking te doen slagen en zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

 

Ook voor de installatie van technieken in de privatieven gaat Electro Debree zeer in detail te werk. Elke koper wordt bij ons apart ontvangen en elke wooneenheid gepersonaliseerd volgens wensen van de klant, dit zowel naar elektrisch wooncomfort als naar verlichting toe.

Het project The Waves verloopt in vier fasen. Momenteel zijn de eerste twee fasen volledig uitgevoerd en opgeleverd. De derde fase is in volle afwerking en de vierde fase gaat voor wat onze werken betreft binnenkort van start.

Case highlights

Deel dit artikel