Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

5472d07c69a1c339283566a3_140326_0036-01_ElectroDebree_website_bannerbeelden_2.jpg
5472d0e2c010d63b28a5227a_140326_0036-01_ElectroDebree_website_bannerbeelden_3.jpg
5472d11e69a1c339283566a8_140326_0036-01_ElectroDebree_website_bannerbeelden_4.jpg
5472d18769a1c339283566ab_140326_0036-01_ElectroDebree_website_bannerbeelden_5.jpg
5472d1b369a1c339283566ad_140326_0036-01_ElectroDebree_website_bannerbeelden_6.jpg
5472d1d169a1c339283566ae_140326_0036-01_ElectroDebree_website_bannerbeelden_1.jpg
Nieuws

We houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in ons bedrijf en in de wereld van elektriciteit in het algemeen. Dus plug in en blijf bij de pinken!

Spider van Studio Italia Design, creatief & op maat verlichten
2017-01-31

Studio Italia Design staat al van bij de start in 1950 bekend om zijn moderne lichtontwerpen. Daarbij kiest het designbedrijf voor een gebalanceerde mix tussen kwaliteit, vorm, functie en technologie.  

Met het Spider-gamma van Studio Italia Design kan je een ruimte creatief en perfect op maat verlichten. Vanuit een centraal punt creëer je een netwerk van verschillende LEDverlichtingspunten. Je kiest zelf hoeveel lichtpunten je wenst, en hoe en waar je ze van het plafond in de ruimte laat “vallen”. Per lichtpunt kan je de oriëntatie van de lichtstralen wijzigen.

 

Image titleBenieuwd naar de mogelijkheden van dit type verlichting? Of zoek je extra inspiratie? Contacteer ons voor een afspraak!


BTicino: Less is more
2016-10-25

Eenvoud kan een enorme meerwaarde bieden, zeker in uw interieur! Het Italiaanse bedrijf BTicino speelt daarop in met zijn Axolute Air-afdekplaten.

Deze minimalistische afdekplaten voor lichtschakelaars zijn flinterdun (3,5 mm) en springen in het oog door hun metalen design. Er bestaat zelfs een afdekplaatje dat overschilderbaar is, zodat de lichtknoppen een harmonieus geheel vormen met de kleur van uw muren.

Ontdek ons assortiment afdekplaten in onze Experience Room, en ontdek er de ideale oplossing om uw interieur dat tikkeltje extra te geven!

Image title

Foto (c) BTicino.

Bedien uw huis vanop uw smartphone
2016-07-25

Technologie evolueert in een sneltreinvaart, ook op het vlak van elektriciteit. Daardoor zijn er vandaag eindeloos veel opties om uw leven zo comfortabel mogelijk te maken. Handig toch?

Huisautomatisatie maakt het mogelijk om de verlichting en andere elektrisch gestuurde componenten in uw woning te bedienen via een tablet, smartphone of geprogrammeerde schakelaars.


Eén druk op de knop

Dankzij zo'n systeem kunt u ook meerdere handelingen samen uitvoeren. Alle lichten uitschakelen wanneer u het huis verlaat kan met één druk op de knop, net als de geschikte sfeerverlichting aansteken wanneer u aan tafel gaat of tv wilt kijken.


Bent u 's ochtends het licht in de badkamer vergeten uit te doen? Geen probleem, met een app op uw smartphone of tablet kunt u uw huis ook bedienen vanop afstand.


Zoals u kunt lezen, kan huisautomatisatie uw leven heel wat vergemakkelijken. Een systeem kan bovendien helemaal op maat van uw behoeften geïnstalleerd worden. Neem contact op voor meer informatie, wij staan voor u klaar!

Image title

Electro Debree zette zijn beste beentje (en voetje) voor
2016-07-12

Electro Debree installeert verlichting bij u thuis, maar ook in uw bedrijf of zaak. Onlangs deden we dat bijvoorbeeld bij Schoenen Joris De Vos.

We zijn erg fier dat we mochten meewerken aan de realisatie van deze prachtige zaak, die zeker een meerwaarde zal zijn voor de kustgemeente Wenduine!


Electro Debree kan ook de verlichting in uw zaak onder handen nemen. Neem contact op met ons en samen maken we er iets moois van!


Image title


Image title

Klik hier voor meer foto's

Maak uw tuin klaar voor de zomer
2016-05-31

Bent u van plan tuinwerken uit te voeren of wilt u uw terras een nieuwe look geven? Denk dan zeker ook eens na over de buitenverlichting.

Met de zomer in zicht verlangen we met z'n allen naar die warme avonden waarop we gezellig in de tuin of op het terras kunnen zitten. Mooie buitenverlichting maakt die zomeravonden nog sfeervoller.

Naast sfeerverlichting kunt u ook accentverlichting in uw tuin gebruiken. Daarmee benadrukt u bijvoorbeeld een mooie boom, vijver of beeld in de omgeving van uw huis. Kijk ook zeker eens waar functionele verlichting nodig is, zoals bij uw achterdeur of tuinhuis.

Electro Debree heeft een groot assortiment aan verlichtingsdesigns voor buitenshuis. Breng een bezoek aan onze Experience Room en samen kijken we wat er het beste bij uw tuin of terras past! Misschien kiest u wel voor een van de twee onderstaande modellen van Delta Light. Daarnaast helpen wij u graag met al uw vragen over binnen- en buitenverlichting.


Image title

Visa van Delta Light

Image title

Oblix van Delta Light

Hotel Aragon schittert bij heropening
2016-05-17

Enkele maanden geleden sloot Aragon, een viersterrenhotel in hartje Brugge, zijn deuren voor een heuse renovatie. De kamers en andere vertrekken kregen een nieuwe look maar ook Electro Debree droeg zijn steentje bij.

Hotel Aragon klopte aan bij Electro Debree om zijn bezoekers een optimaal elektrisch comfort te kunnen bieden. Voortaan komen toeristen en zakenmensen dan ook thuis in een hotel dat over een volledig nieuwe elektriciteitsinstallatie beschikt en bovendien sfeervol verlicht is.

Daarnaast zorgde Electro Debree er voor de automatisatie in functie van het energiebeheer. Een grote stap voorwaarts voor het hotel!

Tast u ook in het duister als het over het elektrisch comfort en verlichting in uw zaak of woning gaat? Electro Debree staat voor u klaar en beantwoordt graag uw vragen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons!

Image title

Image title

Hotel Aragon in Brugge


Sfeervol staaltje vakmanschap
2016-04-27

Een nachtlamp moet niet alleen functioneel zijn, ze mag er best ook mooi uitzien. Het is echter niet altijd gemakkelijk om een origineel exemplaar te vinden. Dit innovatieve ontwerp vinden wij alvast heel geslaagd.


Deze lamp van Flos is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen een elektricien en een stukadoor/schilder. Een prachtig staaltje vakmanschap! Doordat de armatuur half verzonken is in de muur, wordt ze volledig geïntegreerd in uw interieur. De lamp is gemaakt van plaaster en kunt u gemakkelijk ‘meeschilderen’ met de muur. De armatuur komt volkomen tot zijn recht in uw slaapkamer naast het bed, maar ook in uw hall of in andere plaatsen waar sfeervolle verlichting een meerwaarde is.


Hebt u vragen over (sfeer)licht in uw huis? Of bent u op zoek naar advies? Electro Debree is specialist in lichtstudies. Stel ons vandaag nog uw vraag!

Lamp Flos

Flos.com


Electro Debree bij 'Trends Gazellen 2016'
2016-03-25

De redactie van het magazine Trends analyseert jaarlijks alle bedrijven uit de Trends Top 100 000 en pikt er de snelst groeiende ondernemingen uit. Dit jaar is Electro Debree een van de zogenaamde ‘Trends Gazellen’!

Trends omschrijft de ‘Gazellen’ als sterke en competitieve bedrijven in hun domein en voor hun regio. Dat is een hele eer! We willen dan ook graag onze klanten bedanken voor hun vertrouwen. We mogen natuurlijk ook onze medewerkers en partners niet vergeten. Ze zetten zich dagelijks voor de volle honderd procent in, wat wij heel erg appreciëren. Samen blijven we verder groeien!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan meer over onze activiteiten.

Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen 2016

Een nieuwe look voor uw lichtschakelaars en stopcontacten
2016-03-18

Bent u van plan de kamers in uw huis een nieuw likje verf te geven? Of denkt u eerder aan een volledige make-over van uw woning? Geef dan zeker ook uw lichtschakelaars en stopcontacten een nieuwe look. Tegenwoordig bestaan ze in alle materialen en kleuren zodat u ze probleemloos kunt integreren in uw interieur.

Zeker wanneer er schilderwerken voor de deur staan, is de gedaanteverwisseling van uw schakelmaterialen een must. Op een subtiele manier kunt u uw lichtschakelaars en stopcontacten namelijk perfect laten aansluiten op de look van uw meubelen en de rest van de ruimte. 

In onze Experience Room kunt u kiezen uit een waaier aan prachtige afdekplaten. Voor elke stijl hebben we de gepaste afwerking. Maak een afspraak en kom een kijkje nemen in onze winkel!

www.niko.eu

Een stralend nieuwe website
2015-06-15

U hebt het vast ook gemerkt... Electro Debree staat onder stroom en kan nu nòg meer voor u betekenen! Dankzij onze gloednieuwe website informeren we u uitgebreid over onze diensten, onze manier van werken en onze partners. Informatie of een offerte aanvragen kan nu met slechts één muisklik. Kortom, Electro Debree denkt aan uw comfort, zoals altijd! Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek wat we voor u kunnen doen...

Interesse?
Contacteer ons!
+32 50 41 68 76
Nieuwsbrief

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Bezoek ons ook
op Facebook!